Robinson Crusoe előzetes

robinson-crusoe-3-rcm0x1920u

Vincent Kesteloot és Ben Stassen, a Sammy nagy kalandja 2 (Sammy’s avonturen 2) rendezőinek a legújabb animációs filmje a Robinson Crusoe.  A belga produkció itthon, és a világ nagy részén ezen a címen fog futni, de Amerikában átkeresztelték az arrafelé eladhatóbb The Wild Life-ra („A vad élet” kb.).

A történet alapja valószínűleg ismert: Robinson Crusoe hajótörést szenved és kutyájával együtt egy kis lakatlan szigetre kerül. Innentől kezdve azonban a mesét nem az ő szemszögéből láthatjuk, hanem néhány állat áll a középpontban: Mak, a papagáj, Rosie, a tapír és Scrubby, a kecske, illetve a többi állati barátaik, akik már régóta a szigeten élnek, de életük alaposan megváltozik az ember megjelenésével. Idővel azonban összefognak és segítenek egymásnak. Természetesen minden filmbe kell konfliktus is, amit jelen esetben néhány hataloméhes vadmacska fog jelenteni.  Meg kalózokat!

Az előzetes alapján Sammy nagy kalandja-szintű animációra és gyermeki humorra kell felkészülni, szóval ez nem az a mese, ami a legtöbb felnőttet is képes lenne lekötni.

Itthon április 28-tól lehet majd látni a mozikban.

Előzetes:

Ha tetszett a cikk, oszd meg! :)
(Visited 105 times, 1 visits today)