Nagyon fura Aladdin-feldolgozás készül

aladdin

Adam Green elsősorban zenész, aki szólóban itthon már látható volt a 2008-as Sziget fesztiválon, de ő a Moldy Peaches duó egyik fele is, aki időnként filmek zeneszerzését is elvállalja. Mindemellett már a filmkészítésbe is belekóstolt már, és most hozza össze a legnagyobb ilyen jellegű projektjét, a szerényen csak Adam Green’s Aladdinnak nevezett produkciót.

A film az Ezeregyéjszaka meséinek a világát dolgozza fel abszolút modern módon, amiről Green egy korábbi interjújában azt mesélte, hogy az ő változatában a lámpás helyett egy 3D-nyomtató szerepel, Jázmin hercegnő pedig olyan lesz, mint valamelyik Kardashian, aki a korrupt szultán valóságshowjában szerepel.

Ebben az Aladdin filmben azonban nem csak a történet, de a körtés is rendhagyó lesz, mivel a színészek papírmasé tárgyak és díszletek között játszanak. A címszereplőt egyébként – nem túl meglepő módon – maga Green alakítja, de látható lesz még Zoë Kravitz a hat Oscar-díjas Mad Maxből, és az egykori gyereksztár, Macaulay Culkin is. Utóbbival a zenész már korábban is együttdolgozott az iPhone-nal felvett The Wrong Ferarri című filmen.

Green mindehhez ráadásul a Kickstarteren gyűjtötte össze a pénzt az ötlete megvalósításához.

A film az Egyesült Államokban és Kanadában április 15-én kerül bemutatásra, hazai bemutatóban nem reménykednék.

Az alábbi, zavarba ejtő előzetest leginkább csak 18 éven felülieknek ajánljuk!

Ha tetszett a cikk, oszd meg! :)
(Visited 99 times, 1 visits today)