Eddig ennyit lehet tudni az új Múmia-filmről

mumia

Az Universal stúdió gőzerővel dolgozik a saját Szörnyuniverzumának kiépítésével, aminek az első állomása a meglehetősen vegyes sikerű Az ismeretlen Drakula volt. A következő a listán A múmia (The Mummy) reboot, de közben már formálódik a Farkasember (Wolf Man), a Van Helsing és még néhány hasonszőrű produkció is. (A Farkasembernek mondjuk 2010-ben már volt egy feldolgozása…)

Alex Kurtzman, a Hétköznapi emberek c. dráma után kapta meg a projekt rendezésének a jogát a Venom-film (Pókember nemezisének spin-offja) mellé, szóval elég éles a váltás, kérdés, hogy meg tud-e ezekkel birkózni.

A főszerepben a háromszoros Oscar-jelölt, Tom Cruise lesz látható, míg Sofia Boutella (a Kingsman pengelábú szépsége) pedig a címszereplőt testesíti meg. Melléjük leszerződött Annabelle Wallis, aki – komolyan – az Annabelle c. horrorból és az Agyas és az agyatlan c. friss akcióvígjátékból is lehet ismerős. Wallis vélhetően egy archeológus lesz, aki Cruise-szal együtt próbálhatja majd túlélni a kalandokat. A negyedik, eddig ismert színész pedig a Kamuzsaruk fehér főszereplője, Jake Johnson lesz.

Jelen pillanatban a konkrét történet nem ismert, csak annyi biztos, hogy a jelenben játszódik a cselekmény.

A premierig pedig 2017-ig várni kell.

Ha tetszett a cikk, oszd meg! :)
(Visited 109 times, 1 visits today)