James Franco újra komoly szerepben

addrea

Pamela Romanowsky (C. K. Williams élete) írt forgatókönyvet Stephen Elliott 2009-ben megjelent The Adderall Diaries c. regényéből, aminek a rendezését is elvállalta.

A nem lineárisan, kissé szétszórtan elmesélt történet 2007-ben indul Hans Reiser (Christian SlaterTiszta románc, A nimfomániás) tárgyalásával és jó barátja, Sean Sturgeon (az Oscar-díjra jelölt James Franco127 óra, Pókember-trilógia) vallomásával. Reisert felesége meggyilkolásával vádolták, aki barátjával együtt tagja volt egy BDSM klubnak.

A regény felfogható egyfajta önéletrajzi sztorinak is, mivel Elliott saját életéből merített a könyvének a megírásakor, amiben kivetíti korábbi depressziós időszakát és gyermekkori traumáit. Szóval a film sem lesz egy egyszerű darab.

A további főbb szerepekben a négyszeres Oscar-jelölt Ed Harris (Truman Show, A szikla), Amber Heard (Zombieland, A dán lány) és Cynthia Nixon (Szex és New York, Amadeus) látható.

A filmet Amerikában április 15-től vetítik, rá egy hétre pedig Angliában kerül bemutatásra True Deception címen (a lenti előzetes is direkt a brit piacra készült), majd három nappal később már DVD-n is elérhető lesz. Hazai premierről nincs hír, ebből valószínűleg direkt DVD-s kiadás lesz.

Előzetes:

Ha tetszett a cikk, oszd meg! :)
(Visited 75 times, 1 visits today)