Végre egy film a magasfeszültségű vezetékekkel dolgozó emberekről!

travolta

Life on the Line c. katasztrófafilmben (vagy csak sima drámában?) John Travolta alakítja Beau-t, aki saját magát okolja a balesetben elhunyt testvére haláláért, és ő neveli annak elárvult gyermekét (Kate BosworthSuperman visszatér, Szalmakutyák). A Devon Sawa (Végső állomás, Kéz-őrület) által játszott karakter udvarol a lánynak és beáll a vezetékek javításával foglalkozó emberek közé. Beaunak ugyan eleinte nem tetszik a dolog, de mivel egy elég nagy kárt okozó vihar vonul át a munkaterületükön, így természetesen félre kell tennie ellenérzéseit és emberéleteket kell mentenie.

A filmben feltűnik még a végre korának megfelelő szerepben tetszelgő Sharon Stone (Elemi ösztön 1-2, Az emlékmás) és a leginkább a Dexter c. sorozatból ismerős Julie Benz is.

Az mondjuk nem túl bíztató, hogy a filmet az a David Hackl rendezte, akinek a leggyengébb Fűrész-epizódot (az ötödiket) és egy itthon nem véletlenül ismeretlen medvés horrort, az Into the Grizzly Maze-t köszönhetjük… A forgatókönyvön pedig négyen is dolgoztak, ami szintén nem túl jó előjel.

A Life on the Line debütálásáról egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy még idén bekövetkezik.

Előzetes:

Ha tetszett a cikk, oszd meg! :)
(Visited 68 times, 1 visits today)