Sam Neil egy tőle szokatlan szerepben

sam

Taika Waititi tavaly robbant a köztudatba, amikor egyik írójaként és rendezőjeként tető alá hozta a kézikamerás horror-vígjátékot, a Hétköznapi vámpírokat (What We Do in the Shadows). Jelenleg pedig azon gondolkozik, hogy el kellene készítenie a filmnek a spin-offját, amelyben a, Hétköznapi vámpírokban is látható farkasemberek szerepelnének. Mindemellett megkapta a Marvelnek a jövőre érkező harmadik Thor-filmjének, a Ragnaroknak a rendezői székét is.

A fickó azonban annyira teherbíró, hogy volt ideje leforgatnia az új-zélandi erdő közepén egy hangulatos vígjátékot is. Ebben a mogorva Sam Neill (Jurassic Park, Halálhajó) egy javítóintézet előtt álló örökbefogadott kölyökkel kényszerül menekülni a hatóságok elől a vadonban, mivel Neill karakterét gyerekrabló perverznek nézik.

A Hunt for the Wilderpeople már debütált az idei Sundance fesztiválon, és lényegében mindenkinek, még a kritikusoknak is tetszett. Azt viszont egyelőre nem lehet tudni, hogy szélesebb közönség előtt mikortól kezdik el vetíteni, így azt sem, hogy hazánkba eljut-e egyáltalán.

Előzetes:

Ha tetszett a cikk, oszd meg! :)
(Visited 53 times, 1 visits today)