Folytatják a Törésvonalat

tores

A Hollywood Reporter értesülései szerint a New Line és Dwayne „The Rock” Johnson is úgy gondolja, hogy a tavaly bemutatott Törésvonal (San Andreas) c. katasztrófafilm megérne még egy epizódot.

A filmet a kritikusok inkább ütötték, de a 110 millió dolláros büdzséjéhez világszerte termelt 473 millió dollárt, ami elég meggyőző érv egy stúdiónak a folytatáshoz.

Két, nem túl tapasztalt embert kértek fel a forgatókönyv megírásához: Neil Widenert (Subdivision, Colorado) és Gavin Jamest (Footstreps), továbbá az eredeti készítők, köztük Brad Peyton (Utazás a rejtélyes szigetre, Kutyák és macskák: A rusnya macska bosszúja) rendező is visszatér. Johnson mellett szerepet kapott még az akciósztár feleségét alakító Carla Gugino (Sin City, Watchmen) és a szeizmológust megformáló Paul Giamatti (A mágus, Golyózápor) is.

A történetről egyelőre nem sokat lehet tudni, de a koncepció úgyis adott. A lényeg, hogy most valószínűleg az egész bolygót érintő földrengés lesz. Ez azért kár lenne, mert akkor hova tudnák ezt tovább fokozni egy esetleges harmadik részben? Megrázkódik a Mars?

Ha tetszett a cikk, oszd meg! :)
(Visited 57 times, 1 visits today)