Ezek az állatok nem csak beszélnek, hanem énekelnek is!

sing

Az Universal stúdió és az Illumination idén már jön egy állatos animációs filmmel, A kis kedvencek titkos életével (The Secret Life ot Pets), amelyben két elkóborolt házi kedvenc kalandjait követhetjük nyomon a nagyvárosban. Most viszont jött a hír, hogy a csapat duplázni fog 2016-ban, mivel karácsony környékére ígérik a Sing című, szintén beszélő állatos animációs mesét.

A filmben olyan világot láthatunk, mint a miénk, csak itt emberek helyett állatok uralkodnak, így ők hordanak ruhát, járnak munkába stb. (Most nem azért, de a szintén idén debütáló Zootopiának is ez az alapfelállása…) A főszereplő Buster Moon, egy öltönyös koala, akinek színháza nehéz időket él. Ezért mentőötletként kitalálja, hogy rendez egy hatalmas díjjal kecsegtető éneklős tehetségkutatót. Szóval – ahogyan arra az alant látható előzetes is rámutatott – a poénok nagy része majd abból áll, hogy ismert slágereket milyen állatok énekelnek (a dalok eredeti énekhangjával…)

A Singet Garth Jennings írta és rendezte, aki korábban olyan filmeket készített, mint a Rémbo fia (Son of Rambow) és a Galaxis útikalauz stopposoknak (The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy).

Az eredeti szinkronhangok egyébként meglepően nívósak: Scarlett Johansson, Matthew McConaughey, Reese Witherspoon és Seth MacFarlane is a nevét adta a produkcióhoz.

Előzetes:

Ha tetszett a cikk, oszd meg! :)
(Visited 434 times, 1 visits today)